Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#1457 closed help (fixed)

X11 problem on PUMA

Reported by: apm Owned by: um_support
Component: PUMA Keywords:
Cc: Platform:
UM Version: <select version>

Description

I have just tried to open the UMUI from PUMA, but I get this error message:

apm@puma:~> X11 connection rejected because of wrong authentication.
Application initialization failed: couldn't connect to display "localhost:30.0"
Error in startup script: invalid command name "option"

while executing

"option add *foreground $colours(enabled_fg)"

(procedure "entry_appearance" line 19)
invoked from within

"entry_appearance"

(file "/home/umui/umui/ghui2.0/tcl/entry.tcl" line 52)

I am on a Linux box here at NOCS, and have used exactly the same SSH command to get onto PUMA as I have always done.

Is this a problem at our end or is it on PUMA?

Thanks,

Alex

Change History (5)

comment:1 Changed 5 years ago by ros

Hi Alex,

You have exceeded your disk quota on PUMA. Can you have a tidy up and delete some stuff? Any accrued UM Extract directories can be deleted as these will be automatically recreated as required.

Regards,
Ros.

comment:2 Changed 5 years ago by apm

Hi Ros,

Thanks for the reply.

I have deleted my FCM Extract directories, so I should have lots of space now.

The original problem remains - I still can't open the UMUI.

Alex

comment:3 Changed 5 years ago by andy

Hi Alex,

Try logging out of Puma and then back in again. Is it still a problem after doing this?

Regards
Andy


comment:4 Changed 5 years ago by apm

Hi Andy,

That sorted the problem - I have UMUI open now.

Many thanks,

Alex

comment:5 Changed 5 years ago by andy

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Problem resolved.

Note: See TracTickets for help on using tickets.