Opened 2 weeks ago

Closed 9 days ago

#2665 closed help (fixed)

v10.9 AMIP run

Reported by: admg26 Owned by: um_support
Priority: normal Component: UKCA
Keywords: fcm, um Cc:
Platform: Monsoon2 UM Version: 10.9

Description (last modified by willie)

Hello,

MonSOON 2
vn 10.9 ukca
suite: u-bb701

I had a run which was working last week. I changed the run length and now fcm_make_um is failing with

[FAIL] extract.location{primary}[um] = fcm:um.xm: cannot modify, value is inherited
[FAIL] config-file=/projects/nexcs-n02/almin/cylc-run/u-bb701/work/18500901T0000Z/fcm_make_um/fcm-make.cfg:2
[FAIL] config-file= - file:///home/d04/fcm/srv/svn/um.xm/main/trunk/fcm-make/meto-xc40-cce/um-atmos-safe.cfg@45850:10
[FAIL] config-file= -  - file:///home/d04/fcm/srv/svn/um.xm/main/trunk/fcm-make/inc/um-atmos-common.cfg@45850:29

[FAIL] fcm make -f /projects/nexcs-n02/almin/cylc-run/u-bb701/work/18500901T0000Z/fcm_make_um/fcm-make.cfg -C /var/spool/jtmp/9265061.xcs00.FRxKkG/fcm_make_um.18500901T0000Z.u-bb701Gyr3Nw -j 6 --archive # return-code=9
2018-11-05T13:09:28Z CRITICAL - failed/EXI

I found this ticket http://cms.ncas.ac.uk/ticket/2488 which suggest removing the prebuild. Doing so causes a different error.

Cheers,
Alison

Change History (4)

comment:1 Changed 2 weeks ago by ros

Hi Alison,

With the prebuild switched off please make sure you do a clean build (rose suite-run --new). An incremental build will used cached configs which won't work. Without the prebuild it compiles and runs the first month ok for me.

Cheers,
Ros.

comment:2 Changed 2 weeks ago by admg26

Hi,

Ah cool. Appears to be working for me too. Thanks!

Best wishes,
Alison

comment:3 Changed 13 days ago by admg26

Hi,

Still working. You can close this ticket.

Cheers,
Alison

comment:4 Changed 9 days ago by willie

  • Description modified (diff)
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.