Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

#386 closed help (fixed)

Failed to submit UM job on Hector

Reported by: jcrook Owned by: jeff
Component: UM Model Keywords:
Cc: Platform:
UM Version: 4.5

Description

When I try to submit my HadCM3 job xesab on Hector I get a message that says

umui_runs/xesab-042151531/SUBMIT[7]:.:/setvars_4.5: cannot open [No such file or directory]

Change History (7)

comment:1 Changed 10 years ago by jeff

  • Owner changed from um_support to jeff
  • Status changed from new to accepted

Hi

Have you followed the advice on this web page

http://ncas-cms.nerc.ac.uk/index.php/um-documentation/running-the-um-on-hector

Specifically what you need to put in your .profile on hector?

Jeff.

comment:2 Changed 10 years ago by jcrook

Thanks, I didn't know I needed something in my .profile. I've added the appropriate lines. However the if [-f $UMSETUP] and loadcomp commands don't work in my shell which is bash.

comment:3 Changed 10 years ago by jeff

I changed my shell to bash and both commands worked for me, what error messages do you get?

comment:4 Changed 10 years ago by jcrook

-bash [-f: command not found
-bash loadcomp: command not found

Am I missing something in my $PATH? I have very little in my .profile

comment:5 Changed 10 years ago by jeff

Have you copied the stuff into your .profile exactly, including spaces, i.e.

if [ -f $UMSETUP ]

comment:6 Changed 10 years ago by jcrook

I had some missing spaces. I have added them and no longer get the warnings so hopefully it will be ok when I try tomorrow. Thanks.

comment:7 Changed 9 years ago by jeff

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.