Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#748 closed help (fixed)

UM FCM Tutorial - no output files

Reported by: cplanche Owned by: ros
Component: UM Model Keywords:
Cc: Platform:
UM Version: 7.1

Description

Hi,

After submitting the UM FCM tutorial job (xgrva), I am no longer getting any output files generated. The .leave file indicates a successful run; the only thing resembling an error is this message at the beginning of my output report:
"Flume: failed to get Flume run switch, setting to false"

According to the #395 ticket, when I verified Diagnostics variables I should find some errors. Nevertheless, the message at the bottom of the window says "Numbers of Diagnostics: 939 of which 342 are switched on. No errors…"

Thanks,

Celine

Change History (2)

comment:1 Changed 9 years ago by ros

  • Owner changed from um_support to ros
  • Status changed from new to accepted

Hi Celine,

The output files from this job are in /work/n02/n02/cplanche/xgrva. The tutorial job is only running for 1 day and so these are the only files that get produced.

HECToR-xe6> pwd
/work/n02/n02/cplanche/xgrva
HECToR-xe6> lr
total 1724980
.....
-rw-r--r--  1 cplanche n02    2102368 Nov 30 18:25 xgrvaa.pch8sep
-rw-r--r--  1 cplanche n02 1060012032 Nov 30 18:28 xgrvaa.dah8920
-rw-r--r--  1 cplanche n02   19087360 Nov 30 18:28 xgrvaa.peh8sep
-rw-r--r--  1 cplanche n02    9682944 Nov 30 18:28 xgrvaa.pah8sep
.....

Regards,
Ros.

comment:2 Changed 9 years ago by ros

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed

No further comments have been received on this ticket so it is now being closed.

Please contact the helpdesk if you have any further queries.

Note: See TracTickets for help on using tickets.