Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#854 closed help (fixed)

Model PP fields output as zeros.

Reported by: mhollaway Owned by: um_support
Component: UM Model Keywords: STASH, Output
Cc: Platform:
UM Version: 6.6.3

Description

Hello,

Im currently running a version of HadGEM2 6.6.3 and am trying to output some diagnostics (STASH items 33301 to 33481 for flux diagnostics) to my pp fields as monthly means. The model creates the output fields however all are filled with zeros.

Could this be linked to me not having a STASHmaster file and not initialising the fields? They are SYSTEM variables and as far as I am aware I thought these were already available to output from STASH.

Many thanks.

Regards

Michael Hollaway.

Change History (3)

comment:1 Changed 8 years ago by grenville

Michael

Please tell us the job id, the name of the leave file on HECToR - please ensure that files in both /work and /home are readable to us.

Grenville

comment:2 Changed 8 years ago by mhollaway

Hi Grenville,

Many thanks for your reply. I forgot to add in the description that I am running the job on MONSooN rather than HeCToR. I do however think I may have tracked the source of the issue in that the diagnostics I am trying to output diagnostics for calculation of the ozone budget and the version of the UKCA chemistry scheme I am using does not allow the calculation of these diagnostics, even though they are available in STASH.

The job id is xgvva, though I may have made some changes since I raised the ticket as part of a test for something else.

Many thanks again.

Michael.

comment:3 Changed 8 years ago by grenville

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.