Changes between Version 15 and Version 16 of Archer/cce8.3.7


Ignore:
Timestamp:
17/06/15 11:27:58 (4 years ago)
Author:
ros
Comment:

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
  • Archer/cce8.3.7

    v15 v16  
    1010|| UM Version || Description  ||  cce8.3.7 jobid || cce8.2.1 jobid || Comments || 
    1111|| 8.2 || N96 HadGEM3A || xlnia || xleha || '''Needed to reduce optimization on convection to O1''' - didn't look for specific routine - only checked with 1 start file || 
    12 || 8.2 || N512 - the SWAMMA driving model || xjjzv || xjjzw || OOM errors seen (see ticket 1535); worked as is || 
     12|| 8.2 || N512 - the SWAMMA driving model || xjjzv || xjjzw || OOM errors seen (see ticket #1535); worked as is || 
    1313|| 8.2 || 12km SWAMMA || xlnib || xlehb || OOM errors in the cce8.2.1 job; worked as is || 
    14 || 8.4 || N96 GA? || xjfvy || xlchx || OOM errors in the cce8.2.1 job; needed fix for bug in locate_hdps.F90 - had to cast array indices to INTS - change added to the ncas branch see ticket 1485 || 
     14|| 8.4 || N96 GA? || xjfvy || xlchx || OOM errors in the cce8.2.1 job; needed fix for bug in locate_hdps.F90 - had to cast array indices to INTS - change added to the ncas branch see ticket #1485 || 
    1515|| 6.6.3 || HadGEM2-AMIP || xlnic || xjgcc || runs OK built with -g - blows up somewhere with 8.2.1 settings -- '''large_scale_cloud::ls_arcld''' is the culprit; build this with -O0 and the model runs OK || 
    1616|| 6.6.3 || HadGEM2-ES || xlnid || xjgcu || worked as is || 
    1717|| 6.6.3 || HadGEM2-CC || xlnie || xjgcf || needs '''large_scale_cloud::ls_arcld''' compiled with -O0 and the model runs OK || 
    1818|| 7.3 || HadGEM3-A r2.0 || xlnif || xjeya || worked as is || 
     19|| 8.6 || HG3A GA6.0 || xloba || xjvpu || ||